jo 10 vuottA Visuaalisen tekemisen ytimessä


Mediatuotanto Erik Sundström on vuodesta 2006 asti visuaalista sisältöä luonut mediatoimisto, asiakkaidensa oma visuaalinen duunari. Mediatuotanto tuottaa visuaalisen mediasisällön kattavasti sekä digitaaliseen, että printtimediaan: Videotuotannot, graafiset palvelut, 2D/3D-animaatiot, valokuvaus ja 3D-kuvat ja -grafiikka.

Mediatuotannon toiminta sijoittuu ensisijaisesti Etelä-Suomeen, mutta asiakkaita löytyy myös ympäri Suomea ja jopa Eurooppaa. Asiakaskunta koostuu kaiken kokoisista yrityksistä sekä yksityisistä, ja ajoittain yritys toimii myös alihankkijana muille media-alan yrityksille. Täällä mediaa syntyy intohimoisella asenteella, nöyrällä ja joustavalla työllä, ja ennen kaikkea, asiakas edellä.
 

Videotuotanto

Videokuvaus
Videoeditointi
Erikoistehosteet
Liikegrafiikka

Valokuvaus

Valokuvaus
Kuvankäsittely

Graafiset palvelut

Taittotyöt
Graafinen suunnittelu
Kuvitus & Illustraatiot
Muut grafiikkatyöt

3D & animaatio

3D-grafiikka
3D-kuvat
2D/3D-animaatiot
3D-tuotekuvat


Hinnoittelu 2017


Hinnoittelu perustuu äärimmäisen yksinkertaiseen tuntilaskutukseen ts. "tuntipalkkaan" (40€/h), missä hinta on aina sama, riippumatta työn luonteesta. Laskutus muodostuu suoraan käytetystä työajasta, oli kyse sitten esimerkiksi esitetaitosta, videoeditoinnista tai 3D-animaatioiden tekemisestä. Ennen työn tilaamista asiakas saa arvion (±20%) työn kustannuksista, perustuen asiakkaalta saamaan alkuperäiseen työnantoon. Tapauskohtaisesti myös muun tyyppinen hinnoittelu on täysin sovittavissa.

Poikkeavaa, hieman korkeampaa tuntihintaa (50€, minimilaskutus 3h) käytetään video- ja valokuvaustöissä, sillä kuvauskohteessa käytetty aika on vain osa todellisesta työpanoksesta (kaluston huolto, suunnittelu, valmistelut...). Yli 10 km työmatkoista veloitetaan kilometrikorvaus 0,42€/km.