jo 12 vuottA Visuaalisen tekemisen ytimessä


Mediatuotanto Erik Sundström on vuodesta 2006 asti visuaalista sisältöä luonut mediatoimisto, asiakkaidensa oma visuaalinen duunari. Mediatuotanto tuottaa visuaalisen mediasisällön kattavasti sekä digitaaliseen, että printtimediaan: Videotuotannot, graafiset palvelut, 2D/3D-animaatiot, valokuvaus ja 3D-kuvat ja -grafiikka. Nyt myös ilmakuvaus on osana video- ja valokuvauspalveluita!

Mediatuotannon toiminta sijoittuu ensisijaisesti Etelä-Suomeen, mutta asiakkaita löytyy myös ympäri Suomea ja jopa Eurooppaa. Asiakaskunta koostuu kaiken kokoisista yrityksistä sekä yksityisistä, ja ajoittain yritys toimii myös alihankkijana muille media-alan yrityksille. Täällä mediaa syntyy intohimoisella asenteella, nöyrällä ja joustavalla työllä, ja ennen kaikkea, asiakas edellä.
 

Videotuotanto

Videokuvaus
Videoeditointi
Ilmakuvaus
Erikoistehosteet
Liikegrafiikka

Valokuvaus

Valokuvaus
Ilmakuvaus
Kuvankäsittely

Graafiset palvelut

Taittotyöt
Graafinen suunnittelu
Kuvitus & Illustraatiot
Muut grafiikkatyöt

3D & animaatio

3D-grafiikka
3D-kuvat
2D/3D-animaatiot
3D-tuotekuvat


Hinnoittelu 2019


Kaiken tietokoneella tehtävän työn hinnoittelu perustuu äärimmäisen yksinkertaiseen tuntilaskutukseen, jossa hinta on aina sama, riippumatta työn luonteesta. Laskutus muodostuu suoraan käytetystä työajasta, oli kyse sitten esimerkiksi esitetaitosta, videoeditoinnista tai 3D-animaatioiden tekemisestä. Ennen työn tilaamista asiakas saa arvion (±20%) työn kustannuksista, perustuen asiakkaalta saamaan alkuperäiseen työnantoon. Tapauskohtaisesti myös muun tyyppinen hinnoittelu on täysin sovittavissa.

Video- ja valokuvauksen tuntilaskutus on 70€/h (minimilaskutus 3h). Tuntihinta on korkeampi, koska kuvauskohteessa käytetty aika on vain osa todellisesta työpanoksesta & kuluista (kalusto ja sen huolto, valmistelut, pakkaus, suunnittelu…). Yli 10 km työmatkoista veloitetaan kilometrikorvaus 0,43€/km. Jos työpäivän ajomatkoihin kuluu yli 3h, tämän ajan jälkeiselle matka-ajalle sovelletaan kilometrien lisäksi tuntipalkkaa 15€/h (alv0%).